Rocksirkus.com

- Rundreise i god rock siden 2006

God Rock - Anbefalinger

Velkommen til skattkammeret! God Rock - Anbefalinger er selve hjertet i Rocksirkus.com. Her ligger alle anbefalinger, guider, omtaler og artikler på band, artister og utgivelser vi har publisert.

Sidene er under oppbygging, og oppdateres jevnlig.

Velg undermeny:

Anbefalte plater

Her finner du anbefalinger på gode rock-skiver fra 60, 70, 80 og 90/00-tallet. Våre spesialartikler om "månedens album" er også lagt inn med en fin oversikt her.

 

 

  

Anbefalte band / artister

Her finner du artiklene under paraplyen "Vi anbefaler", samt andre relevante saker vi har laget på kjente og ukjente band og artister.

 

  Norsk rock 1970-1977 - kjøpeguide

En tilnærmet komplett guide i krattskogen av norske rock-utgivelser fra 70-tallet. Vi viser vei gjennom både bra og dårlige plater, anbefaler og fraråder. Essensielt for alle som er interi å samle og lytte norsk fra 70-tallet.

 

 

 


 


Alice Cooper - kjøpeguide

Selveste Alice Cooper. Her beæres sjokkrockens far med en egen kjøpeguide og gjennomgang, album for album. Ført i pennen av selveste Morten O. Reiten, som i en kald og rå kjeller tapte sitt hjerte til Cooper hos en nådeløs platepusher en førjulsdag i 1987.

 

 

  

Jethro Tull - kjøpeguide

Når unge Reiten ikke hørte på Alice Cooper, var sjansen stor for at det var Englands One and Only Jethro Tull som snurret på spilleren. For å skape litt balanse på vektskålen får dermed Ian Anderson & Co sin egen guide.

 

 

 

Vertigo-utgivelser 1969-1972

Vi snirkler oss gjennom katalogen til labelen som ga oss Black Sabbath, Cressida, Gentle Giant samt mange andre flotte og til tider svært obskure utgivelser.

 

 

 
 

Harvest-utgivelser 1969-1974

Fra Pink Floyd og Deep Purple til Forest og Pete Brown. EMI's label for "Progressive Acts" byr på svært mye spennende rock. Vi har dukket ned i labelens gullalder, og ser på utgivelser fra perioden 1969-1974.

 

 

  


Gjestene anbefaler

Les anmeldelser og omtaler av kjente og ukjente skiver som andre platesamlere og musikkelskere ønsker å dele med deg.