Rocksirkus.com

- Rundreise i god rock siden 2006

LP-plater kjøp - salg - taksering

Morten Reiten som står bak www.rocksirkus.com har samlet LP-plater i 25 år. Det er stadig objekter som mangler i samlingen. Har du noe å selge, ta kontakt for en prat! Jeg kjøper primært objekter til egen samling, i mindre grad for videresalg. Har ikke tid (eller lyst) til å farte rundt på messer som selger, eller bruke masse tid på QXL/ebay for å selge. Det er mye hyggeligere å kjøpe.

Det jeg plukker ut av egen samling for videresalg selges primært via denne nettsiden. På oppdrag for andre, som jeg en gang i blant påtar meg ved spesielt interessante objekter/ samlinger, bruker jeg derimot flere kanaler. Stort kontaktnett og et godt rykte både som mangeårig kjøper og selger gjør at jeg forholdsvis enkelt kan kvitte meg med objekter og få en god pris for de. På nettauksjonen QXL har jeg over 1300 tilbakemeldinger fra over 10 års aktivitet - hvor SAMTLIGE er positive!

Referanser etter salgs/takseringsoppdrag kan oppgis!

Salg på oppdrag: Jeg påtar meg å selge hele eller deler av samlinger på oppdrag. Godtgjørelse og vilkår etter nærmere avtale.

Taksering: I forkant av salg, ved arveoppgjør, forsikring eller bare av egen interesse, kan jeg bistå med taksering av hele eller deler av samlinger, samt enkeltobjekter.

Mine spesialområder:

Norsk Rock 1970-2010
Punk
Folk
Progressiv/Psykedelisk rock 1967-1975
Hardrock/Heavy 1970-1990
"Classic Rock" fra 60-tallet og frem til i dag

Ta kontakt på morten@rocksirkus.com for en hyggelig prat!