Rocksirkus.com

- Rundreise i god rock siden 2006

Plater til salgs

Trenger ingen info - Gå direkte til platene her!

Nyheter og oppdateringer:  19.08.2017:  Listen er ajour! 

Tidsklemma er fortsatt et tema, og jeg bruker ledig tid til å lytte (og kjøpe) musikk til egen forlystelse. I og med at jeg vinteren 2016 kom i mål med langtidsprosjektet rydding i egen samling, kommer det ikke "nye" plater i like stort tempo som før, men noen drypp blir det sikkert... Kikk innom av og til!

Hvem er jeg ?

Jeg heter Morten Reiten og er en seriøs platesamler som her selger unna vinyl som har blitt til overs i egen samling. Jeg har samlet siden slutten av 80-tallet, og vedlikeholder egen samling ved å selge unna og bytte via denne nettsiden. Jeg tar mål av meg og gjøre alle fornøyd, og skulle det være noe du lurte på eller ville ta opp med meg, nøl ikke med å ta kontakt!

Hvor kommer platene fra ?

Jeg har samlet på LP-plater i 25 år, og har ganske mange av de. Faktisk så mange er kommerat jeg forlengst har måtte lagt lista ganske høyt for hva jeg kan beholde med tanke på plass. Kjøper jeg ei plate jeg ikke er riktig fornøyd med, er det tvilsomt at jeg kommer til å beholde den. Kjøper jeg ei plate jeg liker godt, er det ikke umulig at noe annet må vike plass...

Av og til kjøper jeg også større og mindre samlinger. Da er det gjerne med en del plater jeg kan ha fra før, og kanskje noe jeg ikke er interessert i å beholde. Da vil også dette bli lagt ut for salg eller bytte.

Jeg kjøper mine private plater både via nettet, privatpersoner, messer og antikvariater i inn og utlandet. Denne bredden i sikrer god tilgang på god musikk, også de mer sjeldne godbitene.

Jeg er først og fremst kjøper - ikke selger. Jeg har en fin fulltidsjobb i en helt annen bransje - plater er og blir hobby. Jeg selger ikke på messer, møter du meg der, er det som kjøper. Det aller meste jeg kvitter meg med, går via min egen nettside. Enkelt og greit for meg, oversiktlig og lettvint for deg! 

 

Hva med kvaliteten ?

I og med at jeg bytter og selger brukte plater, vil kvaliteten variere. Noen kan være som nye, mens andre kan være nærmest utslitte. Derfor er alle platene og cover gradert. Er du ny som samler, eller ukjent med disse graderingene og forkortelsene som brukes, les om dette her og her.

Generelt kan jeg si at plater som har gradering M og NM er svært pene, og EX og VG+ er plater som absolutt er spillbare, men med litt bruksslitasje. De fleste vil bli fornøyd med en plate som er gradert VG+ eller bedre. Er platene gradert VG, VG-, G+ eller G er de slitne, men kan absolutt være spillbare. +/- brukes for å gi så eksakt beskrivelse som mulig.

Og prisen....?

Jeg ønsker å tilby deg plater til en fornuftig pris. I og med at jeg selv er mangeårig samler, mener jeg at jeg kjenner prisnivået godt, i alle fall på det som er mine "samleområder". Med utgangspunkt i prisnivå på nettauksjoner, platemesser og i oppegående antikvariater håper og tror jeg at du vil finne mine priser som ganske hyggelige!

Bytting

Jeg bytter gjerne ! Har mange hull i samlingen, og er primært interessert i å bytte til meg 60/70-tallets tøffere rock som er mitt "hovedområde".

Bestilling / betaling / forsendelse

Send meg rett og slett en mail på morten.reiten@gmail.com med info om hvilke plater du vil ha. Betaling avtales, fortrinnsvis forskuddsbetaling. Platene sendes i løpet av 1 uke etter at betaling er mottatt. Plater kan også hentes etter nærmere avtale i Lillehammer sentrum, kontant oppgjør.

Porto og rabatter:
Bestilling under 600 kr: Porto etter postens satser tilkommer. I 2014 gjør vi dette veldig enkelt:
Under en kg (1-3 plater) kr 100,-
Over 1 kg kr 150,-
Bestilling over 600 kr: Porto deles 50/50
Bestilling over 1200 kr: Portofritt
Bestilling over 2000 kr: Portofritt og -10% på hele bestillingen.

Bonus:
Mye av det jeg selger er gode objekter som er verdt å ta vare på. Derfor vil du ALLTID få plastcover+plastforede innerposer på ALLE plater som koster over 120 kroner (180/dobbeltalbum). Slike cover koster noen kroner etter hvert, men er en viktig del av å beskytte platene i fremtiden.

Trenger du flere cover, har jeg alltids noen ekstra liggende, kr 5/stk.

 

TIL PLATENE....